Sinds afgelopen zomer heb ik ( Myranda) de cursus Bars afgerond. En aangezien ik hiervoor meer ervaring wil opdoen bied ik je in de zwangerschap of in je kraamtijd éénmalig een gratis Access Bars behandeling aan. Heb je hierin interesse? Geef dit aan tijdens de intake.

 

Wat zijn de BARS?

De “Bars” is een verzamelnaam voor 32 energiepunten die banen vormen door en om het hoofd.
Daarin liggen alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad over wat dan ook, op elektromagnetisch niveau opgeslagen. De naam “Bars” is te vertalen als “tralies”, zoals die van een gevangenis. Elke Bar correspondeert met een gedeelte waar het naar het genoemd is.
Voorbeeld: de energie van elke gedachte die je hebt gehad over gezondheid, is opgeslagen achter de “gezondheid/ body ” tralies en zit diep verankert in je lichaam.

 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je ontspannen, aangekleed op je rug ligt op een bed/bank of in een luie stoel. Je mag zelfs in slaap vallen, de BARS werken! ( zelfs nóg intenser wanneer je slaapt ) Wetenschappelijk is aangetoond dat de hersengolven veranderen tijdens de BARS van de Alpha naar de Theta staat.

 

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt.

Dit valt te vergelijken met een soort van “de fragmentatie” van de harde schijf van je computer. De oude “bestanden” en ongebruikte “programma’s” die ruimte innemen in je energiesysteem lossen op. Wat waarneembaar overblijft na een sessie is rust en ruimte

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Vaak verminderen of verdwijnen fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau?

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. ( Deformatie van de cellen) Tijdens en na een Bars sessie nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorming aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beïnvloedt.

 

→Terug naar het overzicht met kortingen via Kraamzorg Lingewaard .

Heb je

EEN VRAAG ?

KRAAMZORG LINGEWAARD
Kamervoort 3a
6687 LA Angeren
026-3254784 / 06-86117407
info@kraamzorglingewaard.nl
[contact-form-7 id=”1489″]