Echo-Pret

Verrassend, vernieuwend, veelzijdig.

“Wij zijn een jong en dynamisch echobureau, gevestigd in de Nieuwpoort in Lent (Nijmegen). Je kunt bij ons terecht voor pretecho’s in een fijne, huiselijke en gastvrije sfeer. Kom samen én samen met de aanstaande opa’s en oma’s, broertjes en zusjes of jullie liefste vrienden genieten van het prachtige kleine wondertje wat er aan zit te komen. Bij ons staan de sfeer en beleving van de echo centraal, waardoor de echo ook heel anders zal zijn dan de echo’s in het ziekenhuis of bij de verloskundige.
Ook bieden wij de mogelijkheid om bij ons een babyshower te boeken. Samen met vriendinnen gezellig theeleuten en genieten van lekkere hapjes en daarna met z’n allen genieten van de beelden van de kleine. De ultieme verrassing voor je zwangere dochter, zus of beste vriendin.

Maak een afspraak bij Echo-Pret voor een unieke beleving en de mooiste herinneringen aan deze unieke tijd in jullie leven.

Naast pretecho’s biedt Echo-Pret nog veel meer. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor (zwangerschaps)massage, beauty- en pedicure behandelingen en voor coaching op het gebied van voeding en beweging. Alles is voornamelijk afgestemd op zwangere vrouwen en jonge moeders.”

Gratis dvd

Speciaal voor alle kraamvrouwen die kunnen aantonen dat ze kraamzorg hebben via Kraamzorg Lingewaard biedt Echo-Pret een gratis dvd van de echo van jullie kind aan (waarde €10 ).

Voor meer info :   https://www.echo-pret.nl/

 

→Terug naar overzicht van kortingen via Kraamzorg Lingewaard.

 

 

Heb je

EEN VRAAG ?

KRAAMZORG LINGEWAARD
Kamervoort 3a
6687 LA Angeren
026-3254784 / 06-86117407
info@kraamzorglingewaard.nl
[contact-form-7 id=”1489″]