Een onvergetelijke kraamtijd

Dat wil jij toch ook?

Kraamzorg Lingewaard weet als geen ander dat elke zwangerschap en geboorte uniek is. Daarom zal je kraamverzorgende haar zorg altijd in overleg afstemmen op jouw wensen en verwachtingen.

Kraamzorg Lingewaard is een samenwerkingsverband van samenwerkende zelfstandig kraamverzorgenden voor de regio Lingewaard, Elst, Arnhem en Nijmegen noord. Woon je buiten deze regio? Neem gerust contact op, want in overleg is er veel mogelijk.

Kraamzorg in onze passie. Maar dan wel vanuit onze unieke vorm. We vinden het zelf ook erg prettig om van te voren te weten bij wie we zullen gaan kramen, Wat de wensen zijn van de kraamgezinnen. Zodra er word gebeld dat er behoefte is aan bevallingsassistentie. Hoeven we nooit meer te zoeken naar het woonadres. Zodra we binnen zijn hoeven we de ouders maar aan te kijken en we weten wat jullie wensen zijn. Je loopt dus nooit meer als vreemde binnen in dit unieke moment in iemands leven.

Dit zorgt voor veel rust en vertrouwen bij de kraamgezinnen. Wat naar mijn mening (Myranda van Sommeren)  ten goede komt van de kraamperiode. Ouders die lekker in vel zitten, geeft rust bij jullie baby. En rust bij jullie baby, zorgt weer voor meer geniet momenten bij de ouders. ( cirkel rond)  We proberen jullie ook zoveel mogelijk vanuit jullie kracht en liefde te laten kijken naar je kind. Wij begeleiden en adviseren, maar dit is zeker niet de lijdraad. Jullie hart en gevoel is onze lijdraad.  Niemand weet immers beter wat goed is voor zichzelf en hun kind als jullie als ouders.