Schrijf je nu in voor de groepscursus HypnoBirthing en ontvang €20 korting omdat je kraamzorg ontvangt via Kraamzorg Lingewaard.

Wil jij…….

  • een gemakkelijke, ontspannen bevalling
  • die je samen met je partner beleeft
  • vol vertrouwen in jezelf en je lichaam
  • waarbij je zelf de regie houdt
  • en minder (tot geen) pijn beleefd?

Dan is de cursus HypnoBirthing® vast iets voor jullie.
HypnoBirthing® is een zwangerschapscursus waarin je leert hoe je je lichaam kunt helpen om haar werk tijdens de bevalling optimaal te doen. Hierdoor kun je vanuit je eigen kracht gemakkelijker, rustiger en met minder of zelfs geen pijn je kindje baren.

Wie wat waar

HypnoBirthing volg je samen met je partner of iemand anders die je graag bij de bevalling aanwezig wilt hebben. Je volgt de groepscursus in een kleine groep, maar je kunt ook kiezen voor een privé cursus. Dit kan zelfs bij jou thuis.
De cursus wordt gegeven in Nijmegen door Chantal Bruijsten van Gevoelenzo. Chantal geeft coaching, therapie en workshops aan (toekomstige) ouders en kinderen.

Kijk voor actuele data en prijzen op: https://www.gevoelenzo.nl//praktisch.

Hypno…hypnose?

HypnoBirthing werkt onder andere met zelfhypnose. Dit klinkt misschien een beetje zweverig, eng of onbekend. Maar heb je weleens een film gezien of boek gelezen waarbij je zo in het verhaal zat dat het niet uitmaakte dat er van alles om je heen gebeurde? Dan was je toen in hypnose. Niks meer of minder dan een diepe staat van ontspanning waarbij de buitenwereld je niet afleidt. Wanneer vrouwen dit bij hun bevalling gebruiken, kunnen ze zodanig ontspannen dat hun lichaam het geboortewerk soepel en makkelijk kan doen.

Wat je leert

HypnoBirthing is nog veel meer dan alleen diep leren ontspannen. Denk aan ademhalingstechnieken die je helpen met je weeën mee te werken in plaats van ze op te vangen, het maken van een geboorteplan en manieren waarop je de natuurlijke pijnstillers en gelukshormonen in je lichaam kunt stimuleren. Ook ontdek je hoe jij en je partner in contact met je kindje kunnen zijn in je zwangerschap en tijdens de geboorte en krijg je veel informatie over hoe het geboorteproces in zijn werk gaat, je mogelijkheden qua zorgverleners en plekken waar je kunt bevallen en houdingen die je aan kunt nemen.

Korting via Kraamzorg Lingewaard

Schrijf je in voor de cursus via Kraamzorg Lingewaard en ontvang € 20 korting op je inschrijving.   Geef het volgende door:

Namen
Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats
Telefoonnummer(s)
E-mail adres(sen)
Geboortedata
Uitgerekende datum
Hoeveelste zwangerschap
Bijzonderheden in deze zwangerschap
Bijzonderheden in evt. vorige zwangerschap(pen)
Andere bijzonderheden
Voor welke cursus wil je je opgeven groepscursus, startdatum: privé cursus, data in overleg

Stuur je gegevens op naar info@kraamzorglingewaard.nl o.v.v. Inschrijfformulier HypnoBirthing® bij Gevoelenzo.

Wij sturen je gegevens door en vervolgens zal Chantal van Gevoelenzo binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.

→Terug naar het overzicht met kortingen via Kraamzorg Lingewaard.

Heb je

EEN VRAAG ?

KRAAMZORG LINGEWAARD
Kamervoort 3a
6687 LA Angeren
026-3254784 / 06-86117407
info@kraamzorglingewaard.nl
[contact-form-7 id=”1489″]