Kraamzorg Lingewaard ook in Lent

Wij zijn ook actief in de omgeving van Lent. Dus ben je woonachtig in Lent en op zoek naar fijne kleinschalige kraamzorg dan ben je welkom om je eens te verdiepen in ons kraamzorg-aanbod. In en om Lent staat een team zelfstandige kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamzorgverzorgende speciaal voor jou. En dat allemaal vanuit het principe van 1 op 1 . En dan vanuit de ruimste vorm van de betekenis. Wie kan dat nu zeggen? “Ik weet al wie mijn kraamtijd komt verzorgen”. “Ik heb haar al gesproken”.  “Onze kinderen hebben al kennisgemaakt met haar”.  Uniek toch?  Wil jij dit ook voor je gezin?

Kijk maar eens rustig rond op onze uitgebreide site. Vind je niet wat je zoekt? Schroom niet en mail (info@kraamzorglingewaard.nl) of bel ons!  06-86117407.

Kraamzorg Lingewaard staat voor een persoonlijke en professionele zorgverlening, waarbij de kraamverzorgende jullie wensen centraal stelt. Zorg op maat voor het hele gezin waarbij jullie kracht en levensvisie hier de leidraad is.

We wensen jou een goede zwangerschap en voor straks een fijne kraamtijd!

Team Kraamzorg Lingewaard

 

Wij hebben een hele fijne samenwerking met onder andere

https://www.echo-pret.nl/

https://www.chiropro.nl/

Heb je

EEN VRAAG ?

KRAAMZORG LINGEWAARD
Kamervoort 3a
6687 LA Angeren
026-3254784 / 06-86117407
info@kraamzorglingewaard.nl
[contact-form-7 id=”1489″]