Suzette Voet heeft Kraamzorg Lingewaard beoordeeld met 5 sterren :

Wij hebben van je genoten tijdens de kraamweek! Je hebt enorm veel kennis en met je dosis humor zorgde je voor veel plezier deze dagen. Ook onze zoon Jules heeft van je genoten en zal je knuffels en goede zorgen missen. En wie weet tot een volgende kraam..

Maaike Freriks heeft Kraamzorg Lingewaard beoordeeld met 5 sterren:

Lieve Truus en Myranda ,

Al jouw tips, bemoedigende woorden, humor en positiviteit hebben wij super gewaardeerd in onze kraamtijd! Je hebt ontzettend veel kennis en je voelde goed aan waar wij behoefte aan hadden. Naast de zorg voor Noud, heb je ook ontzettend goed voor mij gezorgd op de momenten dat het fysiek even wat minder ging en mij veel vertrouwen gegeven. Nogmaals dank!

Anouk Groeneveld heeft Kraamzorg Lingewaard beoordeeld met 5 sterren:

Bedankt voor de lieve hulp die je ons geboden hebt tijdens de bevalling en 1e week van ons zoontje en kleine broertje!
We zijn verwend met heel veel goede tips, het huis steeds tiptop schoon en natuurlijk heel veel liefde voor onze dochter (voor wie het toch wel een spannende week was, je hebt haar veel ontspanning geboden, echt zo fijn!)

Marielle van Zanten heeft Kraamzorg Lingewaard beoordeeld met 5 sterren:

Super om van tevoren te weten wie je kraamverzorgster is, heerlijk ook hoe flexibel er word omgegaan met onze wensen en de beschikbare uren. Bedankt.

Monique Aarntzen heeft Kraamzorg Lingewaard beoordeeld met 5 sterren:

De kraamtijd van ons derde kindje heb je tot een onvergetelijke kraamtijd gemaakt. Met zorgzame en oprechte aandacht en humor weet je een fijne sfeer neer te zetten en voelde dit voor ons helemaal goed. Ook de kinderen vonden het fijn dat je er was en Len heeft het nog steeds over je. We wensen je heel veel succes in de toekomst en bedankt voor alles!

Mark Looman heeft Kraamzorg Lingewaard beoordeeld met 5 sterren:

Kan niet anders zeggen als helemaal top. We hebben erg genoten zeker van de heerlijke fruithapjes, waar je ons ‘ s middags mee wekte. Je deed je werk ook altijd in een top humeur.. gaf veel ondersteuning, lichamelijk, geestelijk huishoudelijk en gaf heel veel info. Daarnaast vergat je nooit onze eigen ideeën. Bedankt, jij hebt ons zeker meegeholpen ouders te worden vanuit onze eigen kracht.

Meer referenties over Kraamzorg Lingewaard lees je op Zorgkaart Nederland en op onze Facebook – pagina.

Heb je

EEN VRAAG ?

KRAAMZORG LINGEWAARD
Kamervoort 3a
6687 LA Angeren
026-3254784 / 06-86117407
info@kraamzorglingewaard.nl
[contact-form-7 id=”1489″]